Bemutatkozás


Engedje meg, hogy bemutatkozzam: Gönczi István, pirotechnikus vagyok.

Speciálisan megtervezett és kivitelezett tűzijátékokkal foglalkozom, melyek falunapok, városi rendezvények, fesztiválok,  megnyitók, évfordulók, vállalati rendezvények színvonalát emelik.

A tűzijátékok lejátszásánál mindig figyelembe vesszük kedves megrendelőink igényeit. A tűzijátékok gyorslövetű, kisebb-nagyobb kaliberű telepek, és speciálisan beállított különböző méretű vetőcsövekbe töltött bombák színesítik. A tervezésnél nagy gondot fordítunk a helyszín egyedi adottságainak minél jobb kihasználására. A működtetési helyszín adottságait kihasználva akár egy időben öt különböző pontról tudjuk működtetni a tűzijáték testeket. A különlegességek kidolgozásán folyamatosan dolgozunk, ezért megrendeléskor egyre több újdonságot tudunk ajánlani.

A biztonság elengedhetetlen alapfeltétel a munkánknál. Az elműködtetést elektromos árammal és egy speciálisan erre a célra készített indítópulttal történik. A berendezés több biztonsági áramkörrel van ellátva, így fokozottan ügyelünk a lejátszás illetve a telepítés pontosságára és biztonságára. Az általunk felhasznált termékek bevizsgálását és tanúsítását Magyarországon a TÜV Rheinland Intercert Kft. végezte el. A tanúsítvány lehetőséget biztosít mind a magyarországi, mind pedig ez Európai Uniós felhasználásra.

Ajánlatainkat egyedileg, a megrendelő igényei szerint alakítjuk ki. Minden esetben magukba foglalják a szükséges hatósági engedélyek beszerzését, a termékek beszerzését, szállítását, telepítését és elműködtetését.

 

A tűzijátékokat a csomagok függvényében  kisebb-nagyobb kaliberű gyorslövetű telepek (20mm – 45mm ) ,Illetve speciálisan beállított különböző méretű vetőcsövekbe töltött bombák (75mm – 125mm)  színesítik.

A felhasznált tűzijáték telepek vegyes effekt anyagot tartalmaznak növelve ezzel a bontási képek változatosságát és látványosságát.

Bármely csomag választása esetén szükség van helyszíni bejárásra mellyel a tűzijáték fellövésének legbiztonságosabb és legmegfelelőbb hely kiválasztása az elsődleges cél.

"Tűzijáték varázs, hogy néhány percre megálljon az idő, kilépjünk a valóságból és rácsodálkozzunk valamire, ami igazán szép!"

 

 

Felhasználási feltételek
Jogszabályok
Gyakran ismételt kérdések

Maradjunk kapcsolatban